دستگاه نخودپزی

 ماشین آلات (گوناگون) / ارسال شده 4 هفته قبل

دستگاه خط کامل تولید نخودچی:
مرحله اول درجه بندی و سورت نخود که توسط دستگاه بوجاری نخود انجام می شود.

مرحله دوم تفت نخود است، تا جایی که نخود دم کشیده شود.

مرحله سوم رطوبت دهی با دستگاه مخصوص از جنس مس است.

مرحله چهارم و مهمترین مرحله پوستگیری و پخت نهایی که توسط دستگاه پوست کن صورت می گیرد.

مرحله پنجم جدا سازی نخودچی درجه ۱ و ۲ لپه نخودچی و پوست نخودچی می باشد.

09120641964 مدیر فروش خانم کرج

  • شناسه آگهی: 63213
  • نوع: طبق عنوان اگهی
اطلاعات تماس

کرجالبرز نمایش شماره تماس *****

ارسال ایمیل به آگهی دهنده

لطفاً برای تماس با مالک آگهی وارد شوید.

فری تاپ

کپی رایت 2022 | قوانین و مقررات سایت
تمامی حقوق وب سایت متعلق به دارکوب می باشد.